• Huiskamer Expositie

  Green Fantasy. Exposities worden meestal gehouden in grote, aparte ruimten. Maar wat als je nou eens een intieme, gezellige expositie maakt, gewoon in de huiskamer. Of een andere gezellige, lichte ruimte in je huis. Zo moet de bewoner gedacht hebben toen ze me vroeg dit als eerste kunstenaar in haar prachtige huis in Almere te organiseren.
  Alleen op uitnodiging is deze intieme expositie te bekijken., Mo4okpad 24, Almere, Nederland
  4 maart 2020 tot en met 4 maart 2020
  Meer informatie
 • grote ART sale

  Na mijn Home and Garden Art Expositie, is het tijd voor een grote ART SALE. Uit eigen voorraad verkoop ik tegen gereduceerd tarief om zo weer ruimte te maken voor nieuw afgedrukt werk. Wilt u langskomen, dat kan altijd. Neem contact met me op voor een afspraak.
  Pauli Langbein, Mookpad 24, Almere, Nederland
  15 juli 2019 tot en met 15 september 2019
  Meer informatie
 • Hot Legs

  Op 25 mei 2019 opent Creative Artlabs Almere haar deuren. Een explosie aan creativiteit zal al je zintuigen op scherp zetten. Een onderdeel daarvan zijn 4 van mijn werken. Omdat het zich afspeelt in een voormalig politieburo, heb ik het thema daarop aangepast.. een tikkie stout.
  Creative Artlabs Almere, Bivak 1, Almere, Nederland
  25 mei 2019 tot en met 25 juni 2019
  Meer informatie
 • Home and Garden Art Expo

  Welkom bij mij thuis, waar de meeste werken gevormd worden. Je mag in mijn huis en tuin komen kijken naar veel Art Work, zowel portretten als abstracte natuur fotografie.
  Almere, Mookpad 24, Almere, Nederland
  22 september 2018 tot en met 22 september 2018
  Meer informatie
 • EYE SEE YOU

  Een serie portretten van vrouwen uit mijn vrije werk met als thema de ogen. De ogen zijn de spiegel van de ziel. Wat is er in te lezen? Midden in het centrum van Almere stad is het gezelligste kunst Cafe op 2, aan het stadhuisplein, tegenover het Stadhuis. Kom kijken onder het genot van een bakkie of wat sterkers
  Cafe op 2, Stadhuisplein 2, Almere, Nederland
  1 juli 2018 tot en met 15 augustus 2018
  Meer informatie
 • Typisch Holland

  Je kent het wel, die typische Hollandse beelden, of het nu de fiets is, een Bossche Bol, Amsterdamse grachten, weilanden, koeien, noem maar op. Die typisch Hollandse beelden die ik op mijn tochten in Holland heb gemaakt, komen samen in deze gezellige expositie voor oud en jong.
  Woonzorgcentrum De Toonladder, Kathleen Ferrierstraat 51, Almere, Nederland
  16 maart 2018 tot en met 13 juni 2018
  Meer informatie
 • Colours of Nature

  De natuur heeft vele kleuren en vormen. Ik zoek naar de detail en de vorm in de natuur en vorm dit naar mijn eigen inzicht tot een fotografisch kunstwerk. Zo n 10 werken van deze serie worden geƫxposeerd in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. De fotoos zijn afgedrukt op formaat 60x40 bij een professioneel fotolaboratorium en ingelijst op formaat 70x50 met passe-partout.
  Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis, Plesmanlaan 121, Amsterdam, Nederland
  1 juni 2017 tot en met 30 september 2017
  Meer informatie
  Online expositie